'Have Fun While Playing Learn While Having Fun' Adlı eTwinning Projemiz

'Have Fun While Playing Learn While Having Fun' Adlı eTwinning Projemiz

 'Have Fun While Playing Learn While Having Fun' adlı uluslararası eTwinning projemiz  çeşitli aktivitelerle devam etmektedir.Proje kurucusu Türkiye 'den okulumuz öğretmeni  Yüksel Horuz Kartal , kurucu ortağı ise Romanya 'dan Mariuta Oprişor 'dur. Projede Romanya , Yunanistan , Litvanya , Letonya , Bulgaristan , Azerbaycan , Moldova Cumhuriyeti ve Türkiye bulunmaktadır .

Projemizin amacı çocukların geçmişte ve günümüzde oynadıkları oyunlar (geleneksel oyunlar,  işbirlikçi oyunlar , dikkat ve koordinasyon oyunları, sınıf içi - sınıf dışı oyunlar , zeka oyunları gibi ) ile ilgili aktiviteleri gerçekleştirerek çocukların yaşantılarını daha kaliteli ve eğlenceli hale getirmektir. 

Bilindiği gibi oyun çocukların yaşantısının bir parçasıdır ve gelişimleri için çok önemlidir.Bu projeyle çocuklarımızın gelişim alanlarında oyun ile sosyal hayatında deneyimler kazanmasını, aynı zamanda kültürel değerlerimizi günümüze  entegre etmesini ve biçimlendirmesini hedefliyoruz. Bu amaçla bedensel koordinasyon, zeka, oyun, işbirliği,kurallara uyma, duygusal kontrol, oyun, müzik, matematik ve değerler eğitimini esas alarak yaparak yaşayarak öğrenmeden en iyi şekilde yararlanmayı hedefledik. Ayrıca bu projeyle farklı kültürlerdeki çocuk oyunlarını görme ve uygulama imkanı da sunuyoruz

29.04.2024 13

29-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-2024